Bryg selv øl

Bryg selv øl

Klokken er 19. Stressen efter en lang arbejdsdag har lagt sig. Du fik købt ind, lavet mad, gjort rent, hørt på konen og puttet børnene. Men hvad nu? Du sidder med en øl i hånden, og overvejer hvad du dog skal give dig til. Netflix har intet nyt og du orker ikke at støve bøgerne af. Du savner at lave noget interessant, noget hyggeligt. Men hvad skal man dog give sig til, som både er nemt og sjovt? Vi kender det alle. Vi mangler en ny hobby, men alle idéer virker alt for omstændelige. Nogle gange kan man ikke se skoven for bare træer. For løsningen er faktisk lige foran dig. Ølbrygning! Det lyder besværligt, men det behøver det slet ikke at være. Et enkelt klik på nettet og du er i gang. Postmand Per leverer udstyret og råvarerne og så er du i gang! Det mest geniale ved det hele er, at du intet ændrer på din aften, for du sad jo sikkert alligevel og drak en øl? Du kombinerer blot øldrikningen med at lave dine egne. En god plade på anlægget, malt og gær i bryggeren, og så er det bare lade kogerens hjertelige sumren arbejde. Jovel, der er lidt rengøring bagefter, men hvem siger at konen ikke også mangler en ny hobby?

Ølbrygning er en lidenskab

Ølbrygning er i dag blevet en folkesport. Små som store bryggerier popper op overalt i Danmark, og special øl er et hit. Online kan du bestille en flaske efter din stil. Små som store, lange som smalle. Og skal det være helt perfekt, udprinter du din egen personliggjorte etikette. Ølbrygning gavner både din sjæl, sparer dig for penge og løser det evindelige gaveproblem. Når barnlige fætter Peter, alkoholiserede onkel Tim og gnavne svigerfar Kim skal have julegaver, er det blot at diske op med et par hjemmebryggede øl.

Drop derfor Netflix og send Postmand Per af sted efter dit nye brygningsudstyr med det samme! find det på https://www.hjemmebryggeren.dk/

Kim Brandt