Har du lyst til at brygge dine helt egne øl?

Har du lyst til at brygge dine helt egne øl?

Holder du meget af øl, og findes der bare ikke noget bedre end en kold øl i sommervarmen eller til aftensmaden, så er du langt fra den eneste, der har det på den måde. Der popper nemlig flere og flere små hobby-bryggerier op i det danske land, og det skyldes, at folk gerne selv vil forsøge at lave den helt perfekte øl. Disse små hobby-bryggerier sælger ikke til nogen, men bruger blot øllene til at forkæle sig selv, samt når vennerne kommer på besøg. Synes du, det lyder spændende, og vil du gerne selv prøve at lave en lækker øl, der lever op til alle dine krav, når det kommer til smag, så læs her om hvor du finder udstyret til at komme i gang.

Få alt udstyret i en pakke

Vil du i gang med at nørde med smagsnuancer i dit eget lille bryggeri, er det faktisk ikke svært at komme i gang. Du skal ikke frygte, at du skal tage lån i banken, smadre sparegrisen eller noget andet, når der skal være penge til udstyret. Hos https://www.hjemmebryggeren.dk/ kan du nemlig købe alt udstyret i en pakke, og så har du altså rigeligt til dig selv. Du kan købe de såkaldte ”All-Grain kits”, og i disse finder du nok udstyr til at brygge op til 23-25 liter øl, hvilket skulle være mere end rigeligt til at forsyne dig selv og dine venner i lidt tid.

Lad vennerne hjælpe til                       

Det er super sjovt at brygge øl, men det er også rigtig sjovt, hvis du har makkerne med. Så kan I gøre det til et fællesprojekt, hvor alle kan komme med inputs til, hvordan smagen skal være. Det kan også være godt at få andre til at smage lidt på det, du får lavet. Det kan jo være, at der kommer ideer, du aldrig have tænkt på.

Kom i gang med en sjov hobby – bliv ølbrygger.

Mads Laursen