Hobbybrygger? Gå ikke ned på brygudstyr!

Hobbybrygger? Gå ikke ned på brygudstyr!

Vi kan næsten alle lide en øl til frokosten, og for nogle er det endnu bedre, når den er hjemmebrygget. Jeg synes nu, det er sjovt at prøve at få skabt en øl, som jeg selv kan lide, og som jeg også synes er sjov at servere for gæsterne. Det kan blive til mange års hård kamp, før man som jeg rammer rigtigt, og det kræver altså, at man har det rigtige udstyr.

Bryganlæg med mere

Først og fremmest så skal du finde et sted, hvor du kan finde det rigtige udstyr, som er holdbart. Jeg køber alt mit hos hjemmebryggeren.dk, og det har jeg gjort i flere år, for det er hos dem, jeg kan få alt det, jeg skal bruge til gode priser. Du skal jo først og fremmest have et ordentligt bryganlæg, det vil sige et sted, hvor det hele sættes i gang. Noget så enkelt som poser til humlen, så du let kan fjerne det igen, når det har afgivet det, som det skal til øllet, er vigtigt, og du kan heldigvis købe sådanne poser til rigtig gode priser her. Humlen er det, som er med til at give øllet smag og karakteristik, men det er vigtig med dosering, og at det ikke er i alt for længe.

Poserne gør det let

Når du skal tilsætte og fjerne humlen igen, så er poserne, som tillader humlen at komme med i øllet. Med poserne kan du hurtigt og let fjerne alle humledelene på en gang. Det gør alt meget hurtigere, og hvem ved, så skal du måske have et opgraderet anlæg og brygge 50 liter øl til eget forbrug? Det skulle jo ifølge lægerne være så sundt at drikke en enkelt hver dag. Der er meget andet bryggeudstyr, som flanger, filtre og forskellige andre beholdere og tappehaner, som der er brug for, men det er heldigvis altid noget, som hjemmebryggeren.dk har hjemme til gode priser og med hurtig levering og rådgivning i kundeservice, så der er ingen grund til at handle andre steder.

Mads Laursen