Velsmagende øl er hjemmebrygget

Velsmagende øl er hjemmebrygget

Der er ikke mange udover os ølentusiaster, der ved, at stouts og portere er mere end bare tunge, mørke øl. Det er smag af chokolade og det er en let dans på tungen. Der er ikke to, der er ens, og det gør det til en spændende gruppe af øl, der kun bliver mere spændende ved at brygge den selv.

 

Den umiskendelige farve

 

De er en øl, der er let at genkende med den meget mørke farve og det mørke skum. Den kan være tung og kraftig, og den har en høj alkoholprocent. Det er min absolutte favorit, når det kommer til øl, og det er noget, jeg skal have tid til at nyde. Derfor giver jeg mig tiden til at brygge det selv, og til det bruger jeg all-grain kits fra hjemmebryggeern.dk. Det er et færdigt mix, der skaber unikke og velsmagende øl, herunder den slags, jeg elsker. Det er også sjovt at servere end kaffestout for mine gæster, det er ikke en smag, de forventer, men det er en smag, man bliver forfalden til.

 

Hvor køber du den?

 

Jeg laver professionelle etiketter til mine øl. Det fortjener de, og det får dem til at se ud af lidt mere på bordet. Derfor får jeg ofte spørgsmål om, hvor jeg har købt dem henne, så mine gæster kan købe selv. Det overrasker altid, når jeg fortæller, jeg har brygget dem selv. Det er noget, jeg altid venter med at fortælle om, for det skal være overraskelsen. For det første, at det nemt kan laves selv, for det andet at mine øl er i en kvalitet, som ifølge mine gæster er noget fra en delikatesseforretning. Jeg takker bare https://www.hjemmebryggeren.dk/ for at have brugt tid og kræfter på at udvikle gode opskrifter, der letter min brygning af mageløse øl, der bringer glæde til mig og mine.

Kim Brandt