Derfor skal du vælge Brewster

Derfor skal du vælge Brewster

Før det blev opdaget, at gær var en levende organisme, og at kontrol af gæring kunne give det ensartede og gode øl, vi kender i dag, var vildt gæret øl fremherskende. Øllet stod i store, åbne kar, og den naturlige gær ville af sig selv finde vej. Det giver forskellige slags bryg, for du ved ikke, hvad der kommer flyvende.

Gæring giver alkohol og smag

For at ramme den samme, gode standard hver gang, så kræver det et godt bryganlæg. For en hyggebrygger, som jeg omtaler mig selv, gælder det samme. Et anlæg, hvor hele processen er under kontrol, og hvor jeg samtidig nemt kan brygge øl. Det er nemlig ikke så svært, for med et Brewster bryganlæg kan du nemt brygge 25 liter øl til eget brug. Du kan endda på hjemmebryggeren.dk, hvor jeg også har køb min Brewster, få alle ingredienser til formålet, enten i færdige pakninger eller bland selv. Jeg har også benyttet mig af de guides, der er på hjemmesiden. Her er der en grundig gennemgang i de forskellige typer af øl, og hvordan de skal brygges.

Alt fra temperatur til tid er vigtigt

Med et Brewster bryganlæg skal du ikke selv stå med termometer og andet udstyr og sikre, at øllet brygges korrekt. Her skal du lade elektronikken stå for at dette, så kan du koncentrere dig om at få gæret på det rigtige tidspunkt og på at få mæsket korrekt. Det gør det at brygge øl til en leg, og jeg vil vove den påstand, at med udstyr fra hjemmebryggeren.dk, så er der ikke nogen, der ikke med lethed vil kunne brygge sit eget øl, uanset om du er til den klassiske pilsner eller til ale eller noget helt tredje. Jeg vil i hvert fald i gang med at sammensætte mit bryg selv, og jeg ved min trofaste Brewster er ved min side.

Se mere her.

Kim Brandt