Få en rigtig mandehobby

Få en rigtig mandehobby

Det hele startede med et væddemål. Vi var nogle venner sammen til grill og selvfølgelig øl, og jeg kom til at sige, at jeg egentlig mente, at det ikke kunne være så svært at brygge en øl selv, der var bedre, end de gængse typer, der kan købes i alle supermarkeder, og ja så måtte jeg jo i gang.

Hvad var det, jeg havde rodet mig ud i?

Jeg ved intet om at brygge øl. Absolut intet, så jeg var virkelig på bar bund. Jo det var da noget med vand, gær, humle og malt, men nærmere end det, kunne jeg ikke komme det. Der måtte være andre forskelle, for øl er forskellige farver, har forskellig smag, styrke og meget andet også. Jeg læste om det at brygge øl på nettet, og jeg endte med at ringe til hjemmebryggeren.dk og fortælle om mine kvaler. Her fik jeg en grundig vejledning om, hvordan man brygger sit eget øl, og han forsikrede mig om, at det ikke ville være så besværligt, som jeg forestillede mig, så længe jeg havde det rette udstyr og fulgte den vejledning, der hørte til.

Find din løsning på https://www.hjemmebryggeren.dk/.

Når man har sagt A, må man også sige B

Det skulle gøres ordentligt, for dette var ikke et væddemål, jeg var indstillet på at tabe. Der skulle komme et godt resultat ud af det, så jeg vidste, jeg skulle have det rette udstyr til formålet også. Derfor valgte jeg en Brewster fra hjemmebryggeren.dk, så jeg havde udstyr i stål med den elektronik, der skulle klare alle de løbende processer. Med den og et kit til brygning, så var jeg klar. Jeg måtte ringe et par gange undervejs, men fik hjælp til det hele hver gang. Før jeg fik set mig om, så stod jeg med mit eget bryg på flasker, og jeg var ret stolt. Det skal siges, at jeg vandt det væddemål med eftertryk, og også at jeg er den, der skal have øl med hver gang – hjemmebrygget naturligvis.

Kim Brandt