Hvorfor vælge Brewster bryganlæg?

Hvorfor vælge Brewster bryganlæg?

Godt øl, der kan drikkes og nydes, skal nu om dage brygges under ordentlige forhold. Der skal være styr på ikke kun bryggeprocessen, men også hygiejnen, så alt er i orden. Mit hjemmebryg skal holde samme høje standard som de store bryggeriers om end i mindre målestok.

Få et bryganlæg, der kan alt dette

For at have fuld kontrol med hele processen og for at beskytte mod forurenende elementer, foretrækker jeg at bruge et Brewster bryganlæg fra hjemmebryggeren.dk. Det er nemlig fremstillet i rustfrit stål, der sikrer, at det kan gøres ordentligt rent inden brug, og samtidig er det toppen af poppen indenfor elektronik. Så jeg kan nemt styre hele processen uden at bekymre mig. Det kan bulderkoge uden problemer, og hvis jeg vil, så kan jeg gemme et bryggeprogram, eller faktisk er der op til 9 forskellige, så jeg kan bruge de indstillinger, som efter min smag giver det bedste øl. Desuden står det på en sokkel, så jeg er sikker på, der ikke sker noget med hverken mit bryg eller med omgivelserne.

Få mere inspiration på https://www.hjemmebryggeren.dk/index.php/brewster.

Det er også stilfuldt 

Jeg synes nu heller ikke, det skader, at det er pænt. Jeg viser med glæde min Brewster frem til alle, der kommer på besøg, for en ting er, at alle gæster er velkomne til at smage mit bryg, men at give dem en indsigt i det, der ligger bag er lige så spændende. Jeg lader gerne folk deltage i processen også, og jeg viser gerne, at det ikke er så svært, om det lyder. Selvom de fleste foretrækker resultatet, så er der flere og flere, som synes det er rigtig sjovt at være med til selve brygningen. Derfor har jeg indført en hyggelig husregel, der går på, at ønsker man et særligt bryg, fx en undergæret øl eller en påskebryg, så skal man nu selv deltage i at lave den. Det forbedrer kun smagen.

Kim Brandt