Gør ølbrygning sjovere med din egen maltmølle

Gør ølbrygning sjovere med din egen maltmølle

Er du en entusiastisk ølbrygger, ved du også hvor vigtigt det er, at man selv kan bestemme, hvor fint malt skal være. Malt er den kornblanding, man bruger, når man brygger øl. Det er dette, der skaber den variation der i ølkategorierne, og det er derfor også i denne forbindelse, at det virkelig handler om at være specifik. I artiklen her viser vi, hvordan man med egen maltmølle kan gøre ølbrygning meget sjovere, og hvordan processen af denne vej bliver en professionel oplevelse, man kan videreudvikle på.

Du bestemmer selv, hvor fint valset det skal være

Med egen maltmølle er man selv herre over, hvor fine malten skal valses, og man er derfor ovenpå i hele processen frem til det endelige resultat. En finere valset malt giver kraftigere øl, og man kan med egen mølle derfor prøve sig frem, uden at man behøver at købe større mængder af det hele hjem. Med egen mølle har man også mulighed på helt egen vis at tilpasse kornblandingen, således at øllet bliver helt unikt i forhold til andre produktioner.

Find en maltmølle til ølbrygning her. Der er flere valgmuligheder, og du kan således få møller til både større og mindre brug. Du er også firsikret, at kvaliteten er i orden, og møllerne er funktionsdygtig i forhold til, at man kan justere på, hvor fint man ønsker sit korn valset. Du kan også på denne side finde alt fra ingredienser til flasker, og man kan dermed købe alt, man skal bruge, på en enkelt hjemmeside. I forbindelse med maling af malt, tilbyder de også de forskellige typer af kornsorter, der kunne være relevante at benytte i forbindelse med ølbrygning.

Kom i gang med dit ølbryggeri allerede i morgen, og hav øl klar til sommere i en ruf. Så bliver du med garanti populær hos vernner og familie.

Kim Brandt